Shopping, ahogy szereted

2011.12.23. 10:30

 

Livigno többek közt népszerű arról is, hogy közkedvelt célpontja a vásárolni vágyóknak, Guccitól a Benettonon át a North Face-ig mindenki felvonultatja magát. Az üzleteket a régi tipikus helyi házakban alakították ki, és még csak távolról sincs a centerben az a borzalmas pláza hangulat. Kellemes fél napos programlehetőség venni egy százas papírzsepit és végigsírni a kirakatokat még akkor is, ha talán egy picit olcsóbbak is az itteni árak. Na de ugye ki nem sz*rja le, hogy itt 1040 euroért kapod meg a 1060 eurós Versace kabátot, az Ecserin beszerzed tízezeré' és még dobnak is hozzá egy csík piros Prilukit. Én igazából két dolgot "kívántam" meg nagyon, az egyik egy Livigno-s North Face póló a másik pedig a helyi klub, a Kuhstall sajátmárkás felsője. Azelőtt soha nem tulajdonítottam nagy jelentőséget az ilyen helyhez vagy eseményhez kapcsolódó ruhadarabokhoz, de idén kaptam egy UTMB-s pólót és rá kellett jönnöm, hogy ezek mégis csak király dolgok. Haza megyek és hadd lássa a jóember, hogy voltam itt. Ha már ő is volt akkor van közös téma, ha meg nem akkor meg lehet kicsit arcoskodni is na! A North Face-ről tudjuk mi az, a Kuhstall-ról bővebben majd később, mert az külön fejezetet érdemel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És te hogy vagy otthon? Minden ok? Gondolom megy a karácsonyi shopping ezerrel, lehet kerülgetni a sipákoló szolis* csajokat az Alle-ban, nagy kaland lehet... hehe

 

*A szolis csajokról jut eszembe, multkor az egyik szoláriumban a csaj véletlenül beb*szta a kezét a pultba, erre azt mondja "jajj hát ma annyira nem voltak vendégek, hogy teljesen elfáradtam"  - no comment. Heló!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sziakovacskitti.blog.hu/api/trackback/id/tr753479013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása