Sport vs. alkohol

2011.12.20. 20:13

Szombaton délután érkeztünk, a központi irodában ahol a szállásokat osztják ki annyira rendesek voltak, hogy két órával hamarabb ideadták a kulcsokat mint azt a kiírás szerint kellett volna. Rövid berendezkedést követően már a boltban találtuk magunkat, aminek a harmadát az italpultok teszik ki. Mindenféle ital megtalálható, az olasz - ritka veszélyes - grappáktól a soha nem látott Finlandiákig, minden! Természetesen a polcról az Unikum sem hiányozhat, ám nem ennek a felfedezése volt az amitől a polc előtt állva először könny szökött a szemembe. Régi jó barátom, a Metaxa csak literes(!) kiszerelésben kapható, 3*-osról itt még nem is hallottak, de ezt az elhanyagolható hiányosságukat azzal kárpótolják, hogy a 7*-os, 1L-es, díszdobozos Metaxát 9EUR árban mérik! (otthon a 3*-os, 7dl-es kerül kb 2600Ft-ba)
További árak (csak literes kiszerelések): Cointreau 14EUR, Captain Morgan 6EUR, Jemeson Whiskey 8EUR, Jack Daniels 13EUR

Hol itt a probléma?

Ilyen italárak mellett azért elég nehéz megoldani azt, hogy a fogyasztás ne menjen a sportolás rovására. Az eddigi tapasztalatok alapján képtelenség 8-kor felkelni, 9-re pályán lenni és 5-ig folyamatosan deszkázni. Azért nem mondanám, hogy egész nap a lakásban ülök, és erre még bizonyítékom is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://sziakovacskitti.blog.hu/api/trackback/id/tr893479002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása