Nélküled itthon

2012.02.20. 23:35

Facebook Előzmény péntek estéről:

Kovács Kitti

Kedves Gabi! Sajnálattal közlöm veled, hogy jövő héten NE keress. NEM dolgozom. Síszabadságom töltöm az olasz Alpokban. Két grappa és bombardinó között ígérem gondolok majd rád. Sokszor csókol, Öri Barid :)

 

 Számítottam rá, hogy akkora lúzer leszel, hogy pont akkor utazol el itthonról síelni vagy mittudoménmilyenhülyeséget csinálni, amikor hazánkban a legnagyobb események történnek.

Még alig tetted ki a lábad az országból és máris lemaradtál számtalan dologról...

Többek közt...
Lemaradtál az év egyik legnagyobb bulijáról. Világraszóló mulatság részesei lehettünk szombat éjjel a Futófarsang  nevű rendezvényen. Soha nem látott hangulat, hihetetlen jelmezek, felülmúlhatatlan móka-kacagás és lehengerlő félmeztelen futó és sárkányhajós férfi felsőtestek (na jó, ez utóbbi lehet, hogy csak a fantáziám szüleménye). No mindegy, nyilván sokkal jobb volt valami rozzant verdában döcögni az őrült olasz autósok között az autópályán... NYILVÁN!
 

Aztán mikor te már biztos rég a mínuszban fagyoskodtál valami béna hegyen, országunkban komoly gazdasági események történtek, ugyanis ha hiszed, ha nem mindeközben hatalmasat zuhant az államadósság!

További felejthetetlen esemény még, hogy megjelent az első olyan posztom amit nem csak te meg anyukám olvas, ráadásul a szakmámba is vág: http://futo.blog.hu/2012/02/20/chipes_poszt

 Érzem, hogy ez a hét felejthetetlen lesz... kár, hogy pont nem vagy itthon...

A bejegyzés trackback címe:

https://sziakovacskitti.blog.hu/api/trackback/id/tr154151544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása